Flytta till Stockholm

Ska du flytta till Stockholm? Fantastiskt! Vår huvudstad är full av underbara platser, och du kommer att älska staden. Det är faktiskt så att tusentals flyttlass går till Stockholm varje år, och huvudstadens region växer så det knakar. 2012 bodde det mer än två miljoner i Stockholms län, och 56 procent av dessa var infödda. Om det fortsätter så kommer länet att ha 2,5 miljoner invånare 2030. Det är verkligen helt galet, men samtidigt förståeligt. Det är ju Sveriges New York, så det är klart att folk från andra städer vill ta sig hit.

Men, om du ska flytta till Stockholm är det bra om du har koll på alla bitarna innan du kommer. För det första, var vill du bo? Är det Södermalm som passar dig bäst, eller är det kanske stureplan? Kanske är ingen av dessa alternativen bra, och du ska istället hålla dig till förorten? Oavsett vilket är det okej, men det kan vara bra att boka hotell i Stockholm och känna av ordentligt innan du bestämmer dig. Sen är det också viktigt med hjälp inför flytten, och det är också någonting du bör kolla in i förhand. En flyttfirma är alltid bra och på Stockholm Städgruppen AB kan du få hjälp med allting, kolla in deras hemsida här: http://www.stockholmstadgruppen.se/flyttfirma

När du väl har bestämt dig för vad du ska bo och har “koll på alla bollarna” som man säger, så är det bara att se fram emot äventyret. Förhoppningsvis kommer du att upptäcka att det här är staden för dig, och du kommer ha den roligaste tiden i ditt liv. Kanske stannar du för alltid, det är ju trots allt en fantastisk stad.