På jobbresa i Stockholm

Att åka på konferens med sin arbetsplats är något som alltid är uppskattat, för vem gillar inte egentligen att lämna kontorets lokaler för att lära sig mer och samtidigt umgås med sina trevliga kollegor? Det är rätt självklart att det är något som lättar upp stämningen på jobbet och gör det lite roligare att faktiskt gå dit. Så är man i den positionen att man på ett eller annat sätt kan påverka eller bestämma att det är dags för en konferens, då ska man verkligen göra det! Att dessutom lämna den stad som man alltid annars bor i kan vara en idé. Att boka konferens stockholm är alltid uppskattat, för att besöka vår vackra huvudstad är alltid roligt, och varför inte passa på att jobba lite samtidigt? Något som många gjort förr, och som många kommer fortsätta att göra. Ett ypperligt exempel är ju USA:s president Obama som för inte alls längesen åkte till Stockholm på en resa för att prata jobb. Något som man skrivit om på svd.se:

President Obama kommer verkligen till Stockholm, trots krisen i Syrien. På plats i Sverige kommer han bland annat att diskutera läget i just Syrien och Egypten. Vid mötet i Stockholm med de nordiska statsministrarna och Finlands president kommer också säkerhets- och militärfrågor att diskuteras, uppger högt uppsatta källor i Vita huset för SvD. (Läs resten av artikeln här).

Även om kanske inte alla har lika viktiga grejer att prata om i Stockholm som självaste Obama, så mår vilken arbetsplats som helst bra av ett par dagar i huvudstaden med konferens.